Peter-Jan de Gouw

Exact & Apprx consultant 

Peter-Jan de Gouw

Wie is jouw Superheld?

“Mijn vriendin is mijn superheldin! Ze staat altijd voor me klaar, is bereid om mee te denken over onderwerpen waar ik niet helemaal uit kom – zowel op werk als daarbuiten – en weet dingen in perspectief te plaatsen. Ze heeft geen cape nodig om te vliegen”

Ambitie

“Samen met onze klanten en andere Arvenzers wil ik complexe vraagstukken oplossen en de klanten naar een ander niveau tillen.”

Hobby’s

“Ik houd enorm veel van koken! Als ik ’s ochtends op sta, is één van de eerste dingen waar ik aan denk: wat zullen we vanavond eten? Daarnaast wandel ik graag, ben ik bezig in de tuin waar we ook veel uit eten en kijk ik regelmatig films en series met mijn vriendin.”

Hoe helpen hobby’s je werk?

“Mijn werk voelt voor mij en pak ik aan als koken: bepaalde recepten heb ik volledig in mijn hoofd en zijn uitgewerkt en geweldig bevonden, sommige recepten pas ik aan naar de smaak van onze klanten door ingrediënten toe te voegen of weg te laten, andere recepten deel ik op in de ingrediënten om ze vervolgens compleet anders te bereiden en de laatste recepten bedenk ik van de grond af aan.”

Contact

Samen eens sparren over de vraagstukken binnen jouw bedrijf? Vul onderstaand formulier in. Daarnaast kun je mij bereiken per mail op peter-jan.de.gouw@arvenza.nl of bel me op (085) 020 90 20.

Contact

Samen eens sparren over de vraagstukken binnen jouw bedrijf? Vul onderstaand formulier in. Daarnaast kun je mij bereiken per mail op peter-jan.de.gouw@arvenza.nl of bel me op (085) 020 90 20.

Superhelden met Exact

© 2024 Arvenza