Contact

Samen eens sparren over de vraagstukken binnen jouw bedrijf?

Supporter

Floris
Doorgeest

Wie is jouw superheld?

Mijn allergrootste held was mijn vader. Hij heeft me geleerd om vragen te stellen, kritisch te zijn, ook op mezelf,  maar vooral om altijd mezelf te zijn. Hij heeft mijn interesse gewekt in geschiedenis en computers (al was het toen met dos 5.0 en windows 3.1) en daar ligt de basis van mijn affiniteit met computer en software.

Daarnaast was hij een zorgzame familieman, en heeft me geleerd dat gezin/leven/toekomst alleen sterk en solide kan blijven als de basis goed gelegd wordt. Hij was iemand die makkelijk contact kon leggen en op alle niveau’s mee kon praten, maar erg gesteld was op etiquette als het nodig was. Kortom… mijn voorbeeld om te zijn als ik groot ben.”

Ambitie

“Ik wil graag mensen ondersteunen. Ik houd ervan dat mensen weer fijn verder kunnen werken als mijn werk erop zit. Ik heb graag persoonlijk contact. Zowel met klanten als met collega’s.”

Hobby’s

“Ik houd ervan om samen met met zoontje tijd door te brengen, bijvoorbeeld door te gamen, naar de dierentuin te gaan. Ik wil graag van ieder moment genieten. Familie staat op één. Ook houd ik van een kampvuurtje en vleesjes bakken. En ik zoek graag de stilte, bijvoorbeeld in een wandeling.”

Hoe helpen je hobby’s je werk?

“Door mijn hoofd leeg te maken, krijg ik ruimte voor support.”

Supporter

Floris
Doorgeest

Contact

Samen eens sparren over de vraagstukken binnen jouw bedrijf?

Wie is jouw superheld?

Mijn allergrootste held was mijn vader. Hij heeft me geleerd om vragen te stellen, kritisch te zijn, ook op mezelf,  maar vooral om altijd mezelf te zijn. Hij heeft mijn interesse gewekt in geschiedenis en computers (al was het toen met dos 5.0 en windows 3.1) en daar ligt de basis van mijn affiniteit met computer en software.

Daarnaast was hij een zorgzame familieman, en heeft me geleerd dat gezin/leven/toekomst alleen sterk en solide kan blijven als de basis goed gelegd wordt. Hij was iemand die makkelijk contact kon leggen en op alle niveau’s mee kon praten, maar erg gesteld was op etiquette als het nodig was. Kortom… mijn voorbeeld om te zijn als ik groot ben.”

Ambitie

“Ik wil graag mensen ondersteunen. Ik houd ervan dat mensen weer fijn verder kunnen werken als mijn werk erop zit. Ik heb graag persoonlijk contact. Zowel met klanten als met collega’s.”

Hobby’s

“Ik houd ervan om samen met met zoontje tijd door te brengen, bijvoorbeeld door te gamen, naar de dierentuin te gaan. Ik wil graag van ieder moment genieten. Familie staat op één. Ook houd ik van een kampvuurtje en vleesjes bakken. En ik zoek graag de stilte, bijvoorbeeld in een wandeling.”

Hoe helpen je hobby’s je werk?

“Door mijn hoofd leeg te maken, krijg ik ruimte voor support.”